TECHNIEK

Uniek. Gepatenteerd. Duurzaam.

Voorbereiding

Alle benodigde onderzoeken en alle benodigde vergunningen worden aangevraagd door Circularr zodat de installatie probleemloos gebouwd kan worden.

Bouwfase

De bouw van de installatie duurt ongeveer 6 tot 8 weken na het verkrijgen van de vergunning. Om de installatie te kunnen bouwen is er minimaal 320 m2 grond oppervlakte nodig.

Operationeel

Door middel van een SCADA systeem wordt de installatie op afstand geopereerd. Maandelijks bezoekt een operator de installatie om de katalysator toe te voegen en de installatie te onderzoeken.

Service

Het SCADA systeem geeft inzicht in onderdelen die verwacht of onverwacht aan onderhoud toe zijn. Periodiek worden kritieke onderdelen vervangen om er voor te zorgen dat de installatie in beste staat van operatie blijft.

Van varkensmest naar schoon water.

Het onmogelijke is mogelijk. Met de Circularr technologie wordt op een biologische, voordelige en duurzame wijze varkensmest verwerkt. Door een unieke, gepatenteerde, installatie kunnen boeren nu, op eigen grond, mest omzetten naar schoon water. De kostenreductie voor mestverwerking voor varkensboeren loopt op tot 74%.

Lees meer